Studenten & Starters

TUI Nederland is op zoek naar avontuurlijke studenten

Een stage bij TUI Nederland is een goede manier om kennis te maken met verschillende facetten van de reiswereld. Zo bieden we stageplaatsen die direct te maken hebben met toerisme. Denk aan stage op een reisbureau, een afdeling Productmanagement, in het Contact Center of in de Cabine. Daarnaast zijn er ook stageplaatsen bij de afdeling Marketing, Communicatie, Administratie of ICT. Een (praktijk)stage kan eventueel worden aangevuld met een onderzoek.

TUI Nederland heeft een eigen luchtvaartmaatschappij. Naast stageplaatsen in de lucht bieden we ook mogelijkheden bij Planning & Logistiek, Ground Services en Maintenance & Engineering.
Studenten met een luchtvaarttechnische opleiding en die van aanpakken houden, kunnen stage lopen bij Tec4Jets. Dat is onze Technische Dienst die verantwoordelijk is voor de line maintenance van de TUIfly vloot, waarbij de vliegtuigen preventief worden onderhouden.

Stage in het buitenland

De stagiair host(ess) of entertainer zorgt ervoor dat onze gasten een onvergetelijke vakantie krijgen. Een echte uitdaging voor iedereen die van vreemde landen en culturen houdt, sportief is en graag met mensen omgaat.

TUI Hospitality Academy

Stel je eens voor dat je zelf op vakantie gaat. Je boekt de reis achter je laptop of je gaat langs bij een reisbureau. Op deze manier sta jij direct in contact met de reisorganisatie. Zij zorgen (online) dat de boeking op rolletjes verloopt. Zodra je aankomt op de vakantiebestemming staat daar een vrolijke host(ess) paraat die zorgt dat je in het juiste hotel komt. Ook hier krijg je een warm welkom van de receptionist(e) bij het inchecken. Als het even niet meezit, kun je bij de receptionist of host terecht.
Herken jij jezelf in één van deze rollen? Dan is de TUI Hospitality Academy welllicht wat voor jou! Klik hier voor meer informatie.

TUI Cabin Crew Academy NL

Heb je er altijd al van gedroomd om te werken in de luchtvaartdienstverlening?
Dan is dit je kans! Het MBO College Airport in Hoofddorp biedt in samenwerking met TUI een versnelde opleiding waarmee je in anderhalf jaar het diploma Luchtvaartdienstverlening niveau 4 diploma kunt halen. Je volgt lessen op school en loopt onder andere stage aan boord bij TUI! Ben je gemotiveerd om het diploma te halen en heb je de ambitie om een vliegende start in de cabine van TUI te maken? Meld je dan snel aan, want de TUI Cabin Crew Academy NL heeft maar voor een beperkt aantal studenten plaats. Klik hier voor meer informatie.