Teamleader Capacity & Traffic

In deze uitdagende en veelzijdige functie neem je op zowel commercieel als operationeel vlak het voortouw. Lees snel verder!
 

Vacature

In jouw rol als Teamleader heb je de dagelijkse leiding over het Capacity & Traffic team van TUI Nederland. Je bent (mede)verantwoordelijk voor het continu optimaliseren van eigen en bij derden ingekochte vluchtcapaciteiten. Dit doe je door aanpassingen in de TUI fly vluchtplanning voor te stellen en door te voeren, alsmede in- en verkoop van capaciteit bij andere partijen (airlines en touroperators). Hierbij rekening houdend met o.a. ontwikkeling in bezettingsgraden, verkoopcijfers, marges en NPS en in samenwerking met onze Yield en TUI fly teams. Daarnaast werk je mee in de dagelijkse Traffic activiteiten zoals het opvoeren en beheren van de diverse verkoopsystemen, voor alle vluchtcapaciteit gerelateerde zaken. Het (laten) controleren van de vluchtopvoer is ook een belangrijke taak. Je werkt zelf dan ook nauwkeurig, gestructureerd en stelt kwaliteit voorop. Net als het constant op zoek gaan naar procesoptimalisatie en efficiëntie.

Het beste uit mensen halen vind je de normaalste zaak van de wereld en daarvoor fungeer je als dagelijks aanspreekpunt voor de 10 medewerkers. Die je op zowel individueel als teamniveau motiveert, coacht en verder helpt te ontwikkelen. Daarbij voer je met iedereen Mid- en End Year gesprekken. 
Capacity & Traffic is een onderdeel van de afdeling Aviation Planning en is een schakel tussen de eigen luchtvaartmaatschappij TUI fly, derden airlines en de touroperator. Hiervoor onderhoud je regelmatig contact met de collega’s van TUI fly, Yield Management, Channel Management en het Customer Services Center. Tenslotte ben jij de spil naar andere afdelingen bij het bepalen van procedurele, administratieve en systeemtechnische zaken rondom de dagelijkse operatie.
 

Functie-eisen

We zoeken een enthousiaste people manager met een afgeronde HBO opleiding met, bij voorkeur, een toeristische richting. Daarnaast is recente aantoonbare leidinggevende ervaring een pré. Je bent zelfstandig, initiatiefrijk, nauwkeurig en beschikt over sterke commerciële en cijfermatige vaardigheden. Je kan uitstekend omgaan met zowel gestructureerde als ad hoc situaties en beschikt over een goed overzicht.

Wat bieden wij je?
TUI Nederland biedt je uitstekende arbeidsvoorwaarden, goede doorgroeimogelijkheden en de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen. Voor meer informatie over deze voorwaarden, klik hier voor een overzicht van onze arbeidsvoorwaarden.
 

Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken bij de absolute marktleider in de reiswereld, TUI. Een professionele organisatie met een informele sfeer. Team Capacity & Traffic maakt onderdeel uit van de afdeling Flight Planning bestaat uit ca. 10 gepassioneerde collega’s die dagelijks zorgen voor de juiste vliegtuigcapaciteit in de markt. We bieden je ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën en een uitgebreid online training programma om je verder te ontwikkelen.  

 

Contactinformatie

Heb je vragen over de vacature dan kun je contact opnemen met de afdeling Resourcing via 070-3266677 of via resourcing@tui.nl
We ontvangen je motivatiebrief inclusief cv graag via de ‘ solliciteer’ button. Sollicitaties per email worden niet in behandeling genomen.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!