Stage Workforce Management & Reporting - Locatie Enschede

Is secuur werken en plannen jou op het lijf geschreven, behoud jij goed het overzicht en beschik jij over cijfermatig inzicht? Dan hebben wij een leuke functie voor jou!

Vacature

Tijdens je stage word je medeverantwoordelijk voor de dagelijkse monitoring van onze bereikbaarheid. Waar nodig pas je, proactief en in overleg, de dagroosters aan als zich situaties voordoen met betrekking tot bijvoorbeeld het call of e-mail aanbod, Je roostert ad-hoc activiteiten in of zorgt dat bij uitval van een zieke collega zijn taken verdeeld worden. Je registreert de contact volumes op het gebied van e-mail en je helpt bij het opstellen en controleren van diverse dag-, week- en maandrapportages. Je controleert de ‘urenbriefjes’ van tijdelijke medewerkers en houdt de overuren van de vaste medewerkers bij. Wekelijks deel je niet telefoon gebonden taken en de breaks en lunchpauzes voor de opvolgende week in.
 

Functie-eisen

Voor deze stagevacature zoeken wij een kandidaat die een HBO - opleiding volgt, kennis heeft van de Nederlandse taal, beschikt over cijfermatig inzicht en goed overweg kan met MS Office.

Volg jij een opleiding waarbij bedrijfsprocessen, planning en cijfermatig inzicht centraal staan (bijvoorbeeld: Facility Management, Bedrijfskunde MER, Toerism Management of Commerciële Economie) en wil je een leerzame stage waarin jij je goed kunt ontwikkelen?     

Op onze afdeling Workforce Management & Reporting bieden we jou de kans om kennis te maken met de praktijk. Solliciteer dus nu voor deze interessante stage bij TUI Nederland N.V.

Wij garanderen een leuke en afwisselende stageplaats, een marktconforme stagevergoeding en ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Bedrijfsomschrijving

De afdeling WFM & Reporting te Enschede maakt deel uit van het Customer Services Center. De afdeling bestaat uit 6 medewerkers. Zij houden zich bezig met het registreren van historische contact volumes op het gebied van telefonie, email, chat en Social Media. Aan de hand van de historische volumes wordt een korte en lange termijn voorspelling gemaakt van de te verwachten aantallen contact volumes. Op basis daarvan maken zij de personele planning voor alle medewerkers van het Customer Services Center. Daarnaast registreren en rapporteren zij de stand van zaken met betrekking tot vakantiedagen, verzuim en overuren. Overdag monitoren zij de telefonische bereikbaarheid en de reactietermijn op e-mail. Ook maakt de afdeling alle relevante Customer Services Center managementrapportages. Zij analyseren en interpreteren de rapportages en informeren de leidinggevenden binnen het Customer Services Center over het oplossen van mogelijke knelpunten in de bezetting, het aannamebeleid, de servicetargets, de productiviteit, de benodigde skills, de planning van opleidingen, studiereizen en werkoverleggen, etc.

Contactinformatie

Je kunt jouw sollicitatie insturen via de ‘solliciteer’ button. Sollicitaties per email worden niet in behandeling genomen.
 
Heb je vragen over de stage? Neem dan contact op met Jeff Lagerweij, Campus Recruiter, via resourcing@tui.nl of telefoonnummer 070 – 326 6677.