Stage voor Business IT-er binnen Application Delivery

Wil jij stage lopen op het raakvlak van Business en IT? Wij zijn op zoek naar een all-round IT- stagiair(e) binnen TUI Nederland, standplaats Enschede!
 

Vacature

Als stagiair(e) vervul je een diversiteit aan taken en krijg je veel verantwoordelijkheid. Tijdens je stageperiode lever je voor de stafafdelingen van TUI Benelux een bijdrage aan applicatiesoftware, de ICT architectuur en ICT projecten. Je bent het IT – aanspreekpunt voor deze afdelingen en coördineert de IT-gerelateerde werkzaamheden. Daarnaast vervul je de rol van consultant voor onder andere het uitvoeren van software selectietrajecten, het opstellen van business cases en het formuleren van veranderingsbehoeften. We verwachten dat je met je klant mee kunt denken en kunt adviseren over de beste oplossing, die aansluit bij de gekozen IT-strategie.
 

Functie-eisen

Je kunt uitstekend communiceren in de zowel de Nederlandse als de Engelse taal. Kennis van de Duitse taal is een pré. Je bent creatief, leergierig en kan goed zelfstandig werken. Je bent goed in het overzien van situaties en kan probleemoplossend denken.

Verder neem je de volgende kennis en ervaring met je mee:

 • Je volgt een hbo - opleiding in de richting van ICT;
 • Je hebt interesse in de business kant van IT, maar wel met een gedegen technische achtergrond;
 • Je hebt kennis van moderne IT architecturen of bent bereid deze op te bouwen;
 • Je bent minimaal vier dagen per week beschikbaar;
 • Stage zal starten vanaf september 2019;
 • Je hebt kennis van het Microsoft Office 365 producten.

Wij bieden:

 • Je een uitdagende stage op de afdeling ICT;
 • Persoonlijke begeleiding van een ICT specialist op de afdeling;
 • Een stagevergoeding van €350,00 bruto per maand op fulltime basis;
 • 2 vrije dagen per maand op fulltime basis;
 • Een gezellige en informele sfeer.

Bedrijfsomschrijving

Binnen één van de meest toonaangevende profit organisaties in Twente, ben je werkzaam in een zeer geavanceerde ICT omgeving, zowel qua architectuur als infrastructuur. De afdeling ICT in Enschede bestaat uit 100 medewerkers. De zeer dynamische en hoogwaardige ontwikkelafdeling met 60 medewerkers zorgt ervoor dat TUI zijn marktleiderschap en bestaande technologische voorsprong dagelijks verder uitbouwd. De andere 40 ICT'ers zorgen ervoor dat onze infrastructuur (met onder meer de snelste server ter wereld) elke dag optimaal presteert.

Wil jij veel verantwoordelijkheid en plezier in jouw stage? Dat kan! Als stagiair(e) binnen het team IT Internal Customers maak je deel uit van een enthousiast internationaal team, dat zich bezig houdt met het  uitvoeren van IT vraagstukken voor de stafafdelingen van TUI Benelux.

 

Contactinformatie

We ontvangen graag je motivatiebrief inclusief cv via de 'solliciteer' button.
Sollicitaties per e-mail worden niet in behandeling genomen.

Heb je vragen over de stage? Neem dan contact op met Britt Jorna, Recruiter Campus & CSC, via resourcing@tui.nl of telefoonnummer 070 – 326 6677.