Stage Security

Is het meewerken aan de veiligheid en ook een eigen onderzoek naar de veiligheid iets voor jou? TUI heeft nu de stage plek die jou die mogelijkheid biedt!

Vacature

Als stagiair zal jij werkzaamheden verrichten gericht op het verbeteren van de (vlieg)veiligheid binnen TUI fly. Deze werkzaamheden kunnen, onder andere, uit de volgende onderdelen bestaan; Ondersteuning bieden bij het verwerken van incident melding, het uitvoeren van trendonderzoeken op security meldingen, realiseren van aanpassingen op de huidige processen en procedures binnen de afdeling (procesverbetering), het beoordelen van security risico’s en het onderhouden van de risico register. Een veiligheidsonderzoek voor deze functie is een vereiste voordat je start.

Functie-eisen

Je bent een echte doorzetter en je houdt van organiseren. Streven naar perfectie is jouw doel. Je bent zelfstandig en initiatiefrijk. Daarnaast neem je de volgende kennis en ervaring mee:

  • Je volgt een luchtvaart gerelateerde HBO opleiding;
  • Je hebt affiniteit met regelgeving, vliegveiligheid, procedures en operationele boeken;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je kunt goed werken met MS Office.

Bedrijfsomschrijving

De afdeling Quality, Safety, Security & Environment houdt zich bezig met de kwaliteit en vliegveiligheid binnen de organisatie. Voor de discipline Security zoeken wij een stagiaire.

Contactinformatie

Je kunt jouw sollicitatie insturen via de ‘solliciteer’ button. Sollicitaties per email worden niet in behandeling genomen.

Heb je vragen over de stage? Neem dan contact op met Britt Jorna, Campus Recruiter, via recruitment@tui.nl of telefoonnummer 070 – 326 6677.