Stage Marketingcommunicatie - Joint Promotions

Ben je op zoek naar een leerzame marketingstage, vlieg jij graag in één dag de wereld over en deins je niet terug voor deadlines? Wil jij werken met internationale partners en jezelf volop ontwikkelen? TUI heeft de kans voor jou!

Vacature

We bieden een zeer uitdagende en afwisselende meeloopstage aan op de afdeling Marketingcommunicatie in het team Joint Promotions. Deze stage is de kans om ervaring op te doen binnen een professionele en resultaatgerichte omgeving. Je gaat zelfstandig aan de slag met werkzaamheden van de afdeling. Je werkt aan een aantal marketinguitingen die onderdeel zijn van de partnerships. Je beheert een eigen planning, met diverse deadlines en je hebt veel vrijheid om zelf je invulling aan marketinguitingen te geven. Je staat direct in contact met designers, productmanagers, yieldmanagers en uiteraard onze externe partners voor het optimaliseren van campagnes. Na de stageperiode is je netwerk flink uitgebreid en heb je een eigen portfolio opgebouwd aan werkzaamheden. Je zou het eigenlijk meer werkervaring, dan stage-ervaring kunnen noemen.

Functie-eisen

Je laat zien dat je tegen stress kan en enthousiast bent tijdens je werkzaamheden. Je bent flexibel, proactief en kan zelfstandig je werk uitvoeren. De stageperiode zal beginnen in september 2019.
Je neemt de volgende kennis en ervaring met je mee:

  • Je volgt een HBO opleiding in Toerisme, Communicatie, Marketing of Commerciële economie;
  • Je werkzaamheden vinden plaats op het TUI hoofdkantoor in Rijswijk, maar je vindt het geen probleem om af en toe werkzaam op andere locaties te zijn;
  • Goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden om in het Nederlands en Engels uitstekend te communiceren en te presenteren;
  • Ervaring in de toeristische branche is mooi meegenomen, affiniteit met de branche is een must!

Bedrijfsomschrijving

Marketing binnen TUI Nederland in Rijswijk heeft als doel om merkbekendheid, merkvoorkeur en koopintentie te bevorderen. Het team Joint Promotions is binnen de afdeling Marketing verantwoordelijk voor alle samenwerkingen met externe partners, zoals verkeersbureaus, hotelketens, airlines en cruisemaatschappijen. Met gezamenlijk budget worden er marketingcampagnes opgezet, die van begin tot eind door het Joint Promotions team worden gecoördineerd.

Contactinformatie

Je kunt jouw sollicitatie insturen via de ‘solliciteer’ button. Sollicitaties per email worden niet in behandeling genomen.
 
Voor een afstudeerstage zijn alleen mogelijkheden als je vier dagen per week mee kunt werken op de afdeling en daarnaast je afstudeeronderzoek kunt doen. 
 
Heb je vragen over de stage? Neem dan contact op met Britt Jorna, Campus Recruiter, via resourcing@tui.nl of telefoonnummer 070 – 326 6677.