Stage Marketing & Sales

Ben je op zoek naar een marketingcommunicatie stage en wil jij meehelpen in het optimaliseren en concretiseren van de marketing mix? Lijkt het je een gave ervaring om te reizen voor je stage? TUI heeft nu die kans voor jou!

Vacature

Je gaat de Marketing Manager en Sales & Educatie manager ondersteunen met de dagelijkse operatie. Je levert een bijdrage aan concurrentieanalyses, online en offline marketing activiteiten. Daarbij stel je advertenties op en houdt je diverse media bij waaronder de website. Jij ondersteunt bij de lopende/komende Marketing en Sales acties. Daarnaast word je ingezet ter ondersteuning van de voorbereidingen en uitvoering van de interne en externe sales events. Doordat je tijdens je stage de Marketing Manager en Sales & Educatie Manager ondersteund, ben je bereidt om af en toe te reizen. (Je kunt hierbij denken aan binnen Nederland, Verenigd Koninkrijk, België en Frankrijk)

Functie-eisen

Je bent secuur en houdt ervan om verantwoordelijkheden te hebben. Je hebt oog voor details en bent analytisch ingesteld. Daarnaast neem je de volgende kennis en vaardigheden met je mee:

  • Je volgt een WO opleiding in de richting van Marketing, Sales of toerisme;
  • Je kunt goed overweg met MS Office (Excel, Word en PowerPoint);
  • Je hebt affiniteit met de toerisme.

Bedrijfsomschrijving

Het belangrijkste doel van de afdeling is het optimaliseren en concretiseren van de marketing mix. Denk hierbij aan het plannen van reclame/ communicatie-uitingen, het bewaken van de huisstijl, het opstellen van de uitingen in samenwerking met de interne DTP afdeling of externe bureaus.

Contactinformatie

Je kunt jouw sollicitatie insturen via de ‘solliciteer’ button. Sollicitaties per e-mail worden niet in behandeling genomen.
 
Heb je vragen over de stage? Neem dan contact op met Britt Jorna, Campus Recruiter, via resourcing@tui.nl of telefoonnummer 070 – 326 6677.