Medewerker Uniformen

Is de luchtvaart of het toerisme de branche waar je in wil werken en wil je tegelijkertijd met jouw grootste passie “kleding” aan de slag? Wil je er daarnaast voor zorgen dat de klant vol bewondering naar onze collega’s blijven staren vanwege het uniform? Grijp dan jouw kans en solliciteer op deze vacature: medewerker uniformen!
 

Vacature

Op de vraag waarom kandidaten solliciteren voor de functie van Cabin Attendant is een veel gehoord antwoord, omdat het altijd hun droom is geweest. De dames en heren die over Schiphol Plaza richting het vliegtuig lopen in hun prachtige uniform is vaak wat die droom zo bijzonder maakt of heeft gemaakt.
 
Omdat uniformiteit binnen de organisatie op ieder front van belang is, streven we er dan ook naar alle dienstverlenende functies die te maken hebben met onze klanten in hetzelfde uniform te laten lopen, zowel binnen de airline als binnen retail. Dit zijn ongeveer 1500 medewerkers die in een door jou en jouw collega’s op maat gemaakt uniform zullen lopen! Jij levert daarmee een enorme bijdrage aan de kwalitatieve uitstraling van alle uniformen binnen TUI Nederland.
 
In deze door jou met passie uitgevoerde functie zal je verantwoordelijk zijn voor het beheer en de uitgifte van het uniform. Je zorgt ervoor dat er altijd voldoende voorraad aanwezig is en signaleert tijdig als er bijbesteld dient te worden. Daarnaast draag je bij als een adviserende rol wat betreft het vermaken van de uniformen binnen de grenzen van de drager en de marges die we daar als organisatie voor stellen. Tevens is het handig als je de coupeuse met haar werkzaamheden kan ondersteunen. 
 
Je lever daarnaast een bijdrage aan de kwalitatieve uitstraling van het uniformpakket en adviseert, doet suggesties en levert analyses. Dit allemaal om het uniformpakket te verbeteren.
 

Functie-eisen

Voor het goed kunnen uitvoeren van deze functie neem jij het volgende mee:

  • minimaal een MBO 4 werk- en denkniveau;
  • goede communicatieve en sociale vaardigheden;
  • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • een echte teamplayer, maar je kan ook zelfstandig goed uit de voeten;
  • goed in plannen en organiseren;
  • resultaatgerichte instelling en daarnaast ben je klantgericht, proactief en flexibel;
  • enige ervaring met het gebruik van computersystemen.

 
Deze uitdagende functie zou eventueel ook in deeltijd kunnen worden uitgevoerd.

Bedrijfsomschrijving

Wij bieden vakanties aan voor elke reiziger via onze reismerken TUI,  Kras, Wedding Unlimited, Extravacanza en Goed Idee Reizen. Onder TUI Nederland vallen niet alleen bovenstaande reismerken, maar ook de eigen winkels van TUI en de eigen airline TUI fly.

TUI fly is een activiteit van TUI Airlines Nederland. Een Nederlandse luchtvaartmaatschappij die met moderne toestellen van het type B737, B767 en de hypermoderne Boeing 787 Dreamliner naar vele zon en verre bestemmingen vliegt.

Met ruim 2.500 medewerkers in Nederland is TUI Nederland de grootste reisorganisatie van Nederland en maakt onderdeel uit van een van de grootste reisconcerns ter wereld, TUI Group. 
 
Bij TUI fly werken ruim 800 medewerkers. Circa 160 medewerkers werken op het hoofdkantoor in Rijswijk, circa 50 medewerkers werken bij het eigen onderhoudsbedrijf TUI Engineering & Maintenance, de rest van onze medewerkers is werkzaam aan boord (in de cabine en in de cockpit).

De afdeling Uniformen valt onder de afdeling Facilitaire Zaken. Hier werken 33 collega's verdeeld over 5 locaties in Nederland en België. Het team bij Uniformen bestaat uit 3 á 4 collega's in Nederland. Tevens werk je ook samen met het Belgische team.  
 

Contactinformatie

Meer informatie Heb je vragen over de functie neem dan contact op met Christel van de Reijt, manager Facilitaire Zaken via telefoonnummer: 070-326 6861
Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Bel dan met de afdeling Resourcing via telefoonnummer 070 - 326 6677 of via resourcing@tui.nl.
 
'Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld’