Medewerker Reisbureau Roosendaal

Weet jij met kennis en enthousiasme individuele klantwensen om te zetten in een passende vakantiereis? Heb jij de nodige diploma's op zak en beschik je over goede communicatieve vaardigheden? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou.

Vacature

Voor onze nieuwe winkel in Roosendaal zoeken wij een nieuwe collega die het team komt versterken voor 36 uur per week. Deze winkel zal in de loop van zomer 2019 geopend worden. De winkel krijgt een geheel nieuwe uitstraling met de modernste technologie.
 
Met je kennis en enthousiasme zet je individuele klantwensen om in een passende vakantiereis, die je natuurlijk boekt! Dit doe je door goed op de hoogte te zijn van de mogelijkheden van ons uitgebreide reisbureau assortiment. Door het verlenen van een optimale dienstverlening aan de klant zorg je dat de klant weer bij jou terugkomt voor zijn nieuwe vakantiereis. Ook administratieve werkzaamheden horen bij deze functie, want als de klant met vakantie gaat, moet dit natuurlijk goed worden vastgelegd.
 
Wat bieden wij je?
TUI Nederland biedt je uitstekende arbeidsvoorwaarden, goede doorgroeimogelijkheden en de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen. Voor meer informatie over deze voorwaarden, bekijk deze dan hier.

Functie-eisen

Wat vragen wij van jou?
Voor deze nieuwe winkel zijn wij op zoek naar meerdere nieuwe collega's die ons team komen versterken. Ben jij enthousiast en in het bezit van goede communicatieve en sociale vaardigheden, waarbij het behalen van het commerciële resultaat altijd op de voorgrond staat? IATA kennis en ervaring is wenselijk, maar niet noodzakelijk. Tenslotte heb je gevoel voor humor, want ook bij onze medewerkers zien wij graag een lach op het gezicht!

Daarnaast breng jij de volgende kennis en ervaring met je mee:

  • Afgeronde mbo-opleiding niveau 3 of 4;
  • Werkervaring op een reisbureau is een harde eis;
  • Affiniteit met de reisbranche;
  • Je bent zeer flexibel en bereid om in shifts te werken, i.v.m de ruime openingstijden;
  • De TUI waarden ’Trusted – Unique – Inspiring' zitten in jouw DNA.

Bedrijfsomschrijving

De reisbureaugroep van TUI Nederland omvat zo'n 140 TUI reisbureaus. Binnen het reisbureau ben je werkzaam als Reisbureaumanager of Medewerker Reisbureau. In beide gevallen werk je direct met klanten waarbij klantgerichtheid, professionaliteit en vakkennis voorop staan. Je denkt vanuit de klant. Een passend advies geven gaat veel verder dan een 'reisje boeken'. Je geeft extra informatie over de accommodatie, bestemming, reisdocumenten, verzekeringen, autohuur en andere reis gerelateerde producten en diensten. Ook na de reis informeer je hoe de reis geweest is. Zo willen we onze klanten een onvergetelijke vakantie bezorgen. De winkel is 7 dagen per week geopend, inclusief feestdagen zoals Tweede Paasdag en Koningsdag.

Contactinformatie

Heb je vragen over de vacature dan kan je contact opnemen  met de afdeling Resourcing via resourcing@tui.nl of via het telefoonnummer 070 – 326 6677.
 
We ontvangen je motivatiebrief inclusief CV graag via de ‘ solliciteer’ button.
Sollicitaties per email worden niet in behandeling genomen.

'Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld’.