Medewerker Crew Indeling

Zitten puzzelen, plannen en organiseren in jouw bloed? Heb jij ervaring in een soortgelijke functie? Dan is deze vacature mogelijk een nieuwe uitdaging voor jou!

Vacature

Als Crew Scheduler ben je verantwoordelijk voor het tijdig en correct plannen, organiseren en bewaken van alle grond- en lijntrainingen en checks, waaronder ook instructeurstrainingen, omscholingstrajecten en upgrade trainingen, voor de (aankomende) cabin- en cockpit crew van TUI fly, inclusief de bijbehorende administratie, informatievoorziening en communicatie. Je zorgt voor een effectieve en efficiënte crewindeling voor alle vluchten op basis van de vastgestelde vluchtschema’s en de vereiste trainingen binnen de wettelijke- en arbeidsvoorwaardelijke eisen, de standaard en bepalingen van TUI fly en indien mogelijk individuele wensen en verzoeken, tot 72 uur voor vertrek.

Je hebt regelmatig contact met de cockpit- en cabinecrew, informeert ze over hun roosters, data en tijden van geplande trainingen en checks en je zorgt voor een tijdige en correcte planning van de vereiste en noodzakelijke medische keuringen. Daarnaast zorg je onder andere voor het administreren van alle zowel intern als extern gevolgde grond- en lijntrainingen, checks en de bijbehorende kwalificaties (Qualification Cards) en andere bijbehorende gegevens van de cockpit- en cabincrew die wettelijk verplicht dienen te worden vastgelegd, conform EU-OPs en EASA-FCL en conform de bepalingen van TUI fly.

Functie-eisen

Je weet hoofd- van bijzaken te scheiden en hebt daarin een helikopterview. Je bent daarbij een sterke sparringpartner voor verschillende stakeholders. Je hebt een proactieve houding en bent accuraat. Je bent overtuigend, besluitvaardig en je hebt doorzettingsvermogen. Ook ben je flexibel, stressbestendig en uiteraard collegiaal. Je bent communicatief sterk. Je vind het prettig om in een veranderende omgeving te werken en ziet dit juist als een uitdaging. Sturen op succes, engagement, de TUI values en management identificatie zijn voor jou herkenbare waarden en je bent in staat deze te vertalen naar de werkvloer.

Daarnaast breng je de volgende kennis en ervaring mee:

  • Je beschikt minimaal over HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie. Ervaring binnen de luchtvaart is een pré;
  • Je hebt kennis van diverse indelingssystematieken. WRR kennis is een pré;
  • Je bent zowel analytisch als cijfermatig zeer sterk.

Bedrijfsomschrijving

De afdeling Crew Scheduling zorgt voor een effectieve en efficiënte crewindeling voor alle vluchten op basis van de vastgestelde vluchtschema’s en de vereiste trainingen binnen de wettelijke en arbeidsvoorwaardelijke eisen tot 72 uur voor vertrek. Ook houdt de afdeling zich bezig met het tijdig en correct plannen, organiseren en bewaken van alle grond- en lijntrainingen en checks, waaronder instructeurstrainingen, omscholingstrajecten en upgrade trainingen, voor de (aankomende) cabin en cockpit crew van TUI fly. Natuurlijk zijn deze werkzaamheden inclusief de bijbehorende administratie, informatievoorziening en communicatie. De afdeling bestaat uit 17 enthousiaste collega's.
 

Contactinformatie

Sollicitaties via e-mail worden niet in behandeling genomen.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de afdeling Resourcing via 070-3266677.

We ontvangen graag jouw sollicitatie via onderstaande ‘solliciteer’ button! Sollicitaties via e-mail worden niet in behandeling genomen.

 'Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld’.