Digital Marketeer SEA

Ben jij een SEA specialist in hart en nieren? Dan zoeken wij jou!

Vacature

Binnen het SEA team vervul je een uitdagende rol als Search Advertising specialist en maximaliseer je het aantal relevante bezoekers via Search Engine Advertising (SEA) voor alle producten van TUI.nl, met als doel de targets te behalen. Gaan jouw ogen stralen bij termen als bidmanagement, RLSA, dynamisch adverteren via XML feeds en conversie attributie dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Dagelijks analyseer en optimaliseer je de resultaten. Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de ambitieuze SEA targets en probeert het maximale rendement te behalen binnen het beschikbare budget.
De vakantiewensen van de reiziger veranderen continue. Op dit moment is bestemming X erg in trek, maar volgende maand is dat bestemming Y. Je houdt het zoekvolume en nieuwe trends goed in de gaten en zorgt ervoor dat we altijd goed vindbaar zijn. Je levert een actieve bijdrage op het vlak van testen, denk aan ad copy, extensies, conversie optimalisatie, etc. Je bent tevens een volwaardig contactpersoon voor externe partners w.o. Google en Bing ads.

Functie-eisen

Wat verwachten we van jou?

  • Je beschikt over een relevante afgeronde hbo-opleiding in de richting van Economie, Communicatie of Marketing;
  • Je hebt minimaal twee jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in een e-commerce omgeving of aan bureauzijde;
  • Ervaring met campagne- of bidmanagementsystemen zoals Search Ads 360 is een pré;
  • Kennis en ervaring met Channable en feedbased/dynamisch adverteren is een pré;
  • Je bent analytisch sterk;
  • Je bent enthousiast en leergierig en wil je kennis graag delen met de andere SEA specialisten;
  • Je bent een teamspeler, die gemakkelijk contact maakt en onderhoudt met collega’s uit verschillende teams;
  • Je weet dat een goede cijfermatige onderbouwing de beste manier is om iets voor elkaar te krijgen;
  • Google Analytics heeft voor jou weinig geheimen meer;
  • Goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.

Een baan bij de marktleider in de reisbranche. Slimme en enthousiaste digitale collega’s binnen TUI Benelux en de mogelijkheid om samen te werken met Europese collega’s in jouw vakgebied. Ruimte om creatieve data experimenten op te zetten en alle ruimte voor eigen initiatief. Mogelijkheid om externe events m.b.t. het vakgebied bij te wonen. Je komt te werken in een volledig vernieuwd pand met uitstekende faciliteiten (o.a. goede koffie en een fitnessruimte met gratis groepslessen).

Klik hier voor een overzicht van onze arbeidsvoorwaarden.

Bedrijfsomschrijving

TUI Benelux is met TUI.nl, Kras.nl, TUI.be en TUIfly.be de grootste reisorganisatie van Nederland en België en trekt met haar websites miljoenen bezoekers per maand. TUI heeft ambitieuze groeidoelstellingen en jij kunt een belangrijke bijdrage leveren aan het realiseren hiervan! Als Digital Marketeer Search Advertising kom je te werken binnen het SEA team, dat valt onder de afdeling E-commerce van TUI Benelux.

Contactinformatie

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag je reactie met cv en motivatiebrief via de groene 'solliciteer' button. Sollicitaties via de mail nemen wij niet in behandeling.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jeroen Maaijen, Manager Search Advertising, via het telefoonnummer 06-54 23 20 90.

Voor vragen over de sollicitatie procedure kun je contact opnemen met de afdeling Resourcing via 070-3266677 of via resourcing@tui.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!