Digital Designer

Ben jij een communicatieve en creatieve digital designer met sterk inhoudelijke kennis en passie voor optimalisatie? Dan hebben wij een mooie functie voor jou!

Vacature

Als Digital Designer ben je medeverantwoordelijk voor TUI.nl (populairste website van 2014 t/m 2017), één van de grootste e-commerce websites van Nederland met miljoenen bezoekers. We zijn de grootste online reisverkoper van Nederland en we staan in de top 4 van alle onlineverkopers! Je werkt aan een mooi product. Dat maakt het gelijk ook enorm uitdagend, want er komt veel kijken bij de verkoop van een reis. Je creativiteit kan je onder andere kwijt in brainstorm- en schetssessies. Je bent volledig verantwoordelijk voor je eigen projecten, zoals:

  • Bedenken en designen van nieuwe functionaliteiten;
  • Redesignen van bestaande onderdelen van de website;
  • Designen/ontwikkelen van nieuwe websites;
  • A/B testen (bedenken, designen en het inrichten van tests);
  • Online doorvertalen van landelijke marketingcampagnes in samenwerking met marketing.

En dat allemaal van design tot en met front-end development (HTML/SCSS). Je bewaakt het correct doorvoeren (door de afdeling webdevelopment) van je aangeleverde designs, HTML & SCSS. Je werkt in (Agile) sprints intensief samen met: productowners, analisten en developers.

Functie-eisen

In de functie van Digital Designer is jouw creativiteit erg belangrijk. Ook gaan jouw ogen stralen bij de termen: Web & UX design, front-end development & conversie optimalisatie. Je hebt gevoel voor user experience design en usability en weet dit in praktijk toe te passen. Je bent commercieel ingesteld en hebt interesse in de ontwikkelingen van internet. Je signaleert ontwikkelingen in de markt en zorgt (waar nodig) voor de doorvertaling. Je bent resultaatgericht en een communicatief vaardige gesprekspartner. Oog voor detail is belangrijk zonder de grote lijnen uit het oog te verliezen. Al jouw acties zijn gebaseerd op maximale klantimpact. Je herkent jezelf tevens in de talenten; creatief, ‘out of the box’-denkend, flexibel en stressbestendig.Daarnaast neem je de volgende kennis en ervaring met je mee:

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding richting Communicatie & Multimedia Design;
  • Je hebt minimaal twee jaar ervaring als Webdesigner of Interaction Designer, bij voorkeur in een e-commerce omgeving;
  • Je hebt uitstekende kennis van HTML5, SCSS/CSS3 en Adobe Photoshop.
     

Wat bieden wij?
TUI Nederland biedt je uitstekende arbeidsvoorwaarden, goede doorgroeimogelijkheden en de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen. Voor meer informatie over deze voorwaarden, bekijk deze dan hier.

Bedrijfsomschrijving

Met ruim 2.500 medewerkers in Nederland zijn wij de grootste reisorganisatie van Nederland. Wij maken onderdeel uit van een van de grootste reisconcerns ter wereld, TUI Group. 
Als ervaren Webdesigner binnen de afdeling Digital Channels – die zorg draagt voor de beste website voor het boeken van pakketreizen & vliegtickets –  vervul je een veelzijdige rol waarbinnen je werkt op het snijvlak van marketing en techniek. Het team waarin je komt te werken bestaat uit enthousiaste experts op het gebied van webdesign & front-end development, webanalyse, SEO, conversie optimalisatie en UX.

Contactinformatie

Heb je vragen over de functie? Bel dan gerust voor meer informatie met Jordy Dantuma (Teamleader Digital Design) via telefoonnummer 070-3266127.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure dan kan je contact opnemen met de afdeling Resourcing via resourcing@tui.nl of via telefoonnummer 070-3266677.

We ontvangen graag jouw sollicitatie via onderstaande ‘solliciteer’ button! Sollicitaties via e-mail worden niet in behandeling genomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld