Customer Services Specialist - Customer Support

Ben jij klantgericht, dienstverlenend en beschik je over een probleemoplossend vermogen?  Dan hebben wij een leuke functie voor jou!

 

Vacature

De nadruk ligt bij deze functie op het behouden van de klant bij het afhandelen van klantreacties. Bij deze functie ga je outbound bellen. Klantreacties komen binnen via diverse kanalen zoals reisbureaus en particuliere klanten en hebben betrekking op de vakantie van consumenten zowel voor en tijdens de reis. Ook tijdens calamiteiten die veroorzaakt worden door natuurgeweld, aanslagen en politieke onrust bewaar jij de rust en zorg jij dat onze klanten voorzien worden van de beschikbare informatie.

Klantcontact voor vertrek
Je bent een spin in het web en je bent goed in staat om boodschappen richting de klant zo positief mogelijk te brengen, ook vlak voor vertrek. Je informeert klanten over een wijziging van hun geboekte reis. Dit kan bijvoorbeeld een wijziging zijn van accommodatie, van airline of je informeert klanten over renovatiewerkzaamheden die bij hun geboekte accommodatie uitgevoerd worden.
Klantreacties ter plaatse
Tijdens het afhandelen van klantreacties ter plaatse sta je in contact met de klant, reisbureau en leverancier. Je schakelt snel en hebt een groot probleemoplossend vermogen en gaat uitdagingen niet uit de weg.

Wat bieden wij je?
We bieden je een veelzijdige functie met een internationaal karakter in een professionele en resultaatgerichte omgeving waarin jij de kans hebt het verschil te maken.

  • Klik hier voor een overzicht van onze arbeidsvoorwaarden.

Functie-eisen

Als Customer Services Specialist - Customer Support beschik je over communicatieve – sociale- en onderhandelingsvaardigheden. Daarnaast ben je resultaatgericht, klantgericht, flexibel, initiatiefrijk en beschik je over een probleemoplossend vermogen en overtuigingskracht. Tenslotte ben je stressbestendig en beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Daarnaast breng je de volgende kennis en ervaring mee:

  • Je hebt een mbo – opleiding 4 of een afgeronde hbo-opleiding; een gevolgde opleiding op het gebied van toerisme is een pre;
  • Je hebt aantoonbare (stage) werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie;
  • Je hebt een sterke affiniteit met de toeristische sector
  • De TUI waarden ‘’Trusted – Unique – Inspiring’’ zitten in jouw DNA;
  • De werkdagen zijn in roulatie van maandag tot en met zaterdag;
  • Het betreft een fulltime functie (dit is een vereiste) voor 40 uur per week;
  • Standplaats voor deze functie is Ammerzoden.

Bedrijfsomschrijving

De afdeling Customer Support maakt deel uit van het bedrijfsonderdeel Customer Services en vormt het hart van de Touroperating organisatie. Er zijn ruim 200 medewerkers werkzaam,verdeeld over de vestigingen Ammerzoden. Enschede, Rijswijk en Curaçao. Voor dit bedrijfsonderdeel staat dienstverlening aan de klant centraal. Samen met andere afdelingen zorg je voor een zo groot mogelijke klanttevredenheid. De afdeling Customer Services Center is 7 dagen per week geopend. Het Customer Services Center in Ammerzoden wordt geleid door vijf teamleaders en is zeven dagen per week geopend. De werktijden liggen tussen 08.30 uur en 18.00 uur.

Contactinformatie

Heb je vragen over de functie? Bel gerust voor meer informatie met de afdeling Resourcing via telefoonnummer 070 - 236 6677.

We ontvangen je motivatiebrief inclusief cv graag via de ‘solliciteer’ button.
Sollicitaties per e-mail worden niet in behandeling genomen!

'Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld’.

Ter info: TUI faciliteert in Ammerzoden een gratis pendelbus voor al haar medewerkers en stagiaires vanaf en naar het Centraal Station in Den Bosch. Deze bus vertrekt iedere dag (uitgezonderd het weekend) 's ochtends om 07:55 naar het hoofdkantoor in Ammerzoden en rijdt om 17:05 weer terug naar het CS.