Content Marketeer

In een tijdperk waar content steeds sneller, makkelijker en in grotere hoeveelheden wordt ontwikkeld is het belangrijk dat de merken TUI in Nederland en België haar authenticiteit en uniekheid behouden. Wil jij bijdragen aan dit succes? Lees dan snel verder!

Vacature

Consistente en onderscheidende merkcommunicatie is cruciaal om de doelgroepen en klanten op de juiste manier te bereiken en de merken te onderscheiden van de concurrentie. De focus van de BENE Content Marketeer ligt op het ontwikkelen en optimaliseren van alle content die ontwikkeld wordt op de TUI blogs en BENE content samenwerkingen.
Als BENE content marketeer ben je verantwoordelijk voor de realisatie van de content strategie in België en Nederland. Je denkt mee in het ontwikkelen, versterken en bewaken van de identiteit en positionering van de TUI merken en zorgt dat naast grote en positieve naamsbekendheid de TUI merken worden verrijkt met relevante inhoudelijke content.
Je benut je creatieve talent op het gebied van tekstuele en visuele content. Je voert de regie over de ontwikkeling en optimalisatie van alle content (tekst, beeld en video) voor de TUI blogs en BENE content samenwerkingen.
Je implementeert en scherpt de kanaal en media overstijgende content strategie verder aan en je levert een bijdrage aan de totstandkoming en realisatie van deze strategie.
Daarnaast test, evalueer en optimaliseer je blogcontent in samenwerking met SEO specialisten, digital en campagne marketeers. Je coacht en geeft sturing aan copywriters binnen de organisatie zodat alle branded content teksten conform merkrichtlijnen en visie zijn.

Functie-eisen

Je bent sterk in stakeholdermanagement en schakelt daarom makkelijk met zowel interne als externe partijen (bijv. digital, marcom, redacties, media partners, blog). Je bent kritisch en resultaatgericht om zo de ontwikkeling van unieke en onderscheidende content te borgen.

Daarnaast neem jij de volgende ervaring met je mee:

  • HBO/WO denk en werkniveau;
  • Je hebt een marketing, communicatie of content marketing achtergrond;
  • Je beschikt over inhoudelijk kennis en ervaring met het ontwikkelen van branded content (Content plannen, content formats, copywriting, redactionele artikelen, gewend om met redacties en veel verschillende stakeholders te werken e.d.);
  • Je analyseert en interpreteert data, geeft advies over content verbeteringen en indien nodig past de strategie/planning aan;
  • Je hebt een breed netwerk in het branded content domein (bureaus, redacties, journalisten e.d.);
  • Je hebt minimaal 5 jaar marketing en/of communicatie/PR ervaring;
  • Je vindt het niet erg om 1x per maand naar een andere TUI locatie te reizen (bijv. Enschede, Ammerzoden of Oostende).

Wat bieden wij je?
TUI Nederland biedt je uitstekende arbeidsvoorwaarden, goede doorgroeimogelijkheden en de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen. Voor meer informatie over deze voorwaarden, bekijk deze dan hier.

Bedrijfsomschrijving

Marketing binnen TUI heeft als doel om merkbekendheid, merkvoorkeur, merkinnovatie en koopintentie te bevorderen. Met circa 50 gepassioneerde collega’s wordt online en offline marketing bedreven.

Contactinformatie

Heb je vragen over de vacature dan kan je contact opnemen  met de afdeling Resourcing via resourcing@tui.nl of via het telefoonnummer 070 – 326 6677.

We ontvangen je motivatiebrief inclusief cv graag via de ‘ solliciteer’ button.
Sollicitaties per email worden niet in behandeling genomen.

'Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld’.