Application Tester Project Management Office (PMO)

Ben je goed in het analyseren van gebruikersbehoeften en kan je deze omvormen tot testcases?
En heb je ervaring als Application Tester? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Vacature

Als Application Tester PMO houdt je je bezig met het analyseren van de gebruikersbehoefte (user story) en je vormt deze om tot testcases. Ook het uitvoeren van de testcases is hier een onderdeel van.
Naast het melden en beheren van de defects, denk je ook mee met je project – collega’s (business en IT) en bied je ondersteuning bij het opstellen van acceptatiecriteria. Een andere belangrijke taak binnen deze functie is het analyseren van de testresultaten en het voorzien van de nodige testinfrastructuur (moet het getest worden op een tablet of enkel via de PC).
 

Functie-eisen

In de functie van Application Tester PMO werk je vanuit onze locatie Enschede. Je bent creatief en beschikt over een groot probleemoplossend vermogen. Je bent communicatief sterk en beheerst vlot de Nederlandse en Engelse taal. Bovenal beschik je over goede organisatorische en analytische vaardigheden. In deze rol zul je ook coaching sessies geven omtrent verschillende test activiteiten. Daarom is het ook belangrijk dat je op een heldere, overtuigende en goed op een groep afgestemde wijze boodschappen kan overbrengen.

Daarnaast breng je de volgende kennis en ervaring mee:

  • Je beschikt over een afgeronde MBO/HBO - opleiding op het gebied van ICT;
  • Je hebt werkervaring als Application Tester;
  • Je hebt kennis van Test Methodologie;
  • Je begrijpt uitstekend de gebruikersbehoeften en kan deze vertalen in testscenario’s;
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is een vereiste aangezien de samenwerking met mensen in Frankrijk en Spanje;
  • De TUI waarden ‘’Trusted – Unique – Inspiring’’ zitten in jouw DNA.

Bedrijfsomschrijving

Op onze hoofdvestiging in Enschede zijn de ICT afdelingen gevestigd. Deze vervullen een voortrekkersrol bij het ontwikkelen van systemen, netwerken, standaarden en samenwerkingsverbanden die voor de reisbranche van belang zijn. ICT streeft er naar: een ondernemende en innoverende businesspartner te zijn op het gebied van informatie- en communicatietechnologie, op marktontwikkelingen anticiperend, innovatie toepassingen van IT tot stand te brengen en strategische systemen zelf of onder haar leiding te ontwikkelen.
 
Als Application Tester PMO ben je werkzaam voor de Test Unit binnen de afdeling Project Management Office (PMO) op onze locatie te Enschede. De Test Unit bestaat uit zes collega’s die werkzaam zijn zowel in België als in Nederland.
 

Contactinformatie

Heb je vragen over de vacature dan kan je contact opnemen  met de afdeling Resourcing via resourcing@tui.nl of via het telefoonnummer 070 – 326 6677.
 
We ontvangen je motivatiebrief inclusief cv graag via de ‘ solliciteer’ button.
Sollicitaties per e-mail worden niet in behandeling genomen.