TUI Destination Experiences

Werken bij TUI is binnenstappen in een wereld vol nieuwe uitdagingen, unieke mogelijkheden en veelbelovende toekomstperspectieven

Wat betekent dit voor jou? Eindeloos veel carrièremogelijkheden wereldwijd!
Je gaat op toplocaties over de hele wereld aan de slag, je leert samenwerken en samenleven met verschillende mensen van andere culturen en landen. Hiervoor krijg je van TUI alle ondersteuning die je nodig hebt om jezelf verder te ontwikkelen in een van onze verschillende functies.

Op zoek naar de leukste baan onder de zon?

TUI biedt jou de kans om te werken op een van onze zonbestemmingen.
Als één van de TUI collega’s binnen een internationaal team ter plaatse, kan je overal ter wereld geplaatst worden. Van de charmante Griekse eilanden tot exotische stranden in de Caribbean, van zonovergoten Spaanse eilanden tot het betoverde Turkije en nog zo veel meer fascinerende bestemmingen. Levendige familiehotels, all-inclusive hotels, luxueuze Spa resorts en schilderachtige boetiekhotels…. bij ons, reis je de wereld rond! Heb jij de TUI smile waar wij op zoek naar zijn?

Op dit moment zijn al de rest van de (winter)zonvacatures gevuld. In oktober starten wij weer met de werving voor zomer 2020, wil je bericht ontvangen wanneer de vacatures voor zomer 2020 live staan? Registreer je dan via onderstaande link.

Register your interest Summer 2020

 

Wil je deze winter richting de sneeuw en spreek je vloeiend Engels?
Kijk dan naar onderstaande vacatures:

Crystal Ski – Resort Rep

Crystal Ski – Chalet Host