Studenten & Starters

Bright minds, better future

Increase the value of students’ learning experience, making students want to commit themselves to TUI at an early stage of their studies.

TUI Hospitality Academy

Stel je eens voor dat je zelf op vakantie gaat. Je boekt de reis achter je laptop of je gaat langs bij een reisbureau. Op deze manier sta jij direct in contact met de reisorganisatie. Zij zorgen (online) dat de boeking op rolletjes verloopt. Zodra je aankomt op de vakantiebestemming staat daar een vrolijke host(ess) paraat die zorgt dat je in het juiste hotel komt. Ook hier krijg je een warm welkom van de receptionist(e) bij het inchecken. Als het even niet meezit, kun je bij de receptionist of host terecht.
Herken jij jezelf in één van deze rollen? Dan is de TUI Hospitality Academy welllicht wat voor jou! Klik hier voor meer informatie.

TUI Cabin Crew Academy NL

Heb je er altijd al van gedroomd om te werken in de luchtvaartdienstverlening?
Dan is dit je kans! Het MBO College Airport in Hoofddorp biedt in samenwerking met TUI een versnelde opleiding waarmee je in anderhalf jaar het diploma Luchtvaartdienstverlening niveau 4 diploma kunt halen. Je volgt lessen op school en loopt onder andere stage aan boord bij TUI! Ben je gemotiveerd om het diploma te halen en heb je de ambitie om een vliegende start in de cabine van TUI te maken? Meld je dan snel aan, want de TUI Cabin Crew Academy NL heeft maar voor een beperkt aantal studenten plaats. Klik hier voor meer informatie.