Stage

TUI Nederland is op zoek naar avontuurlijke studenten

Een stage bij TUI Nederland is een goede manier om kennis te maken met verschillende facetten van de reiswereld. Zo bieden we stageplaatsen die direct te maken hebben met toerisme. Denk aan stage op een reisbureau, een afdeling Productmanagement, in het Contact Center of in de Cabine. Daarnaast zijn er ook stageplaatsen bij de afdeling Marketing, Communicatie, Administratie of ICT. Een (praktijk)stage kan eventueel worden aangevuld met een onderzoek.

TUI Nederland heeft een eigen luchtvaartmaatschappij. Naast stageplaatsen in de lucht bieden we ook mogelijkheden bij Planning & Logistiek, Ground Services en Maintenance & Engineering.
Studenten met een luchtvaarttechnische opleiding en die van aanpakken houden, kunnen stage lopen bij Tec4Jets. Dat is onze Technische Dienst die verantwoordelijk is voor de line maintenance van de TUIfly vloot, waarbij de vliegtuigen preventief worden onderhouden.

Stage in het buitenland

De stagiair host(ess) zorgt ervoor dat onze gasten een onvergetelijke vakantie krijgen. Een echte uitdaging voor iedereen die van vreemde landen en culturen houdt, service gericht is, commercieel is en graag met mensen omgaat.

Internationale stages bij TUI Curaçao en Aruba

Een stage onder de zon? Wij zoeken regelmatig stagiaires voor onze afdelingen Sales, Customer Services en HRM. Tussen de openstaande vacatures Curaçao en Aruba zijn onze beschikbare stageplekken te vinden.