Over TUI

Met ruim 2.800 medewerkers in Nederland zijn wij de grootste reisorganisatie van Nederland. Wij maken onderdeel uit van een van de grootste reisconcerns ter wereld, TUI Group.

Discover your smile

Vakantie is de mooiste tijd van het jaar. Wat is leuker dan onbekommerd genieten van andere culturen, een bezoek aan een boeiende stad of te relaxen op een prachtig strand met de zon op je huid? Kortom, te genieten van de dingen die het leven zo prettig maken. Wij doen er alles aan om onze reizigers een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Ons streven is dan ook om altijd een stapje verder te gaan en de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Onze belofte is niet voor niets Discover your smile. Iets wat duidelijk terug te zien is in het beeldmerk van TUI Nederland: de drie letters T, U en I die staan voor Trusted, Unique en Inspiring vormen samen de smile.

Vakanties voor iedereen

Wij bieden vakanties aan voor elke reiziger via onze reismerken TUI en Kras.

TUI is het scherp geprijsde allround vakantiemerk met een multichannel distributie via TUI.nl, de reisbureaus van TUI en het Contact Center. Kras is een direct-seller, gespecialiseerd in bus-, fiets- en vaarvakanties en verre groepsrondreizen. Extravacanza en Wedding Unlimited organiseren complete bruiloften in het buitenland en huwelijksreizen. Daarnaast heeft TUI Nederland haar eigen luchtvaartmaatschappij, TUI fly.

Onder TUI Nederland vallen niet alleen bovenstaande reismerken, maar ook de eigen winkels van TUI. Tot slot is Tec4Jets verantwoordelijk voor het onderhoud van de TUI fly-vloot.

TUI Benelux

TUI Nederland vormt samen met TUI België het cluster TUI Benelux. Beide landen bedienen hun eigen interne markt maar werken op veel vlakken nauw samen en profiteren van de gezamenlijke schaalgrootte.

Duurzaamheid bij TUI

Als grootste reisconcern ter wereld speelt TUI Group, waar TUI Nederland een onderdeel van is, een belangrijke rol in de wereldwijde toerisme-industrie. Wij zijn ons ervan bewust dat wij een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de duurzame ontwikkeling van vakantiebestemmingen.

Ons doel met betrekking tot duurzame ontwikkeling is om de milieu-impact tot een minimum te beperken, de cultuur en de mensen op de vakantiebestemmingen te respecteren en een reële economische bijdrage te leveren aan lokale gemeenschappen.

TUI Benelux, de clusterorganisatie van TUI Nederland en TUI België, heeft begin 2017 de TUI Benelux Duurzaamheidsstrategie 2020 gelanceerd. De strategie is in lijn met de “Better Holidays, Better World” Sustainability Strategy van TUI Group. De strategie bestaat uit de pijlers Step lightly, Make a difference en Lead the way.

Wil je zien wie er uit jouw netwerk bij TUI werkzaam is? Login in onderstaande widget en bekijk je connecties.