Jouw loopbaan

TUI Nederland biedt haar medewerkers de mogelijkheid om zich te ontwikkelen en door te groeien binnen het bedrijf. Hiervoor zijn binnen de organisatie verschillende opleidings- en trainingsfaciliteiten ontwikkeld. Ook verzorgt de afdeling Opleidingen een breed scala aan incompany-trainingen. Dit kan on the job of via een (incompany) opleiding of studie.

Ook hebben wij een uitgebreid aanbod van e-learning modules. Denk bijvoorbeeld aan modules klantgerichtheid, timemanagement, Office trainingen en leidinggeven. Dit aanbod wordt bovendien iedere maand uitgebreid.

Interne mobiliteit

We vinden het belangrijk dat onze medewerkers kunnen groeien in hun ontwikkeling. Daarom wordt het volgen van opleidingen en interne mobiliteit gestimuleerd. Ieder jaar word je functioneren beoordeeld en kijken we naar wat er in de toekomst mogelijk is. We bespreken jouw ambities en capaciteiten. Loopbaanwensen kun je op allerlei manieren invullen. De een denkt aan een andere functie, de ander wil zich misschien verder ontwikkelen in zijn huidige functie.

Werken in het buitenland

Heb jij altijd al in het buitenland willen werken? TUI biedt eindeloos veel carrièremogelijkheden wereldwijd. Je gaat op toplocaties over de hele wereld aan de slag, je leert samenwerken en samenleven met verschillende mensen van andere culturen en landen. Hiervoor krijg je van TUI alle ondersteuning die je nodig hebt om jezelf verder te ontwikkelen in een van onze verschillende functies als representative, family entertainer of als Kids club host.

Tijdens je werk zal je deel uitmaken van een internationaal TUI team dat verantwoordelijk is voor het bezorgen van een onvergetelijk vakantie aan de gasten op een van onze accommodaties. Je bent beschikbaar in de periode april t/m oktober of in de periode eind juni t/m augustus en minimaal 18 jaar bij vertrek. Enthousiasme en creativiteit zijn belangrijker dan opleiding. Klik hier voor meer informatie.

Werken bij TUI Curaçao

Zie jij het wel zitten om na je werk een duik te nemen in de Caribische zee? Wij hebben diverse vacatures op ons kantoor te Curaçao!
Wil jij graag voor langere tijd naar Curaçao reageer dan op de vacature Customer Services Agent Curaçao. Wil jij voor een half jaar internationale werkervaring op doen dan is het TUI Curaçao Work Xperience Program vanuit Rijswijk, Enschede, of Ammerzoden misschien wel wat voor jou. Klik hier voor meer informatie.