Onze collega’s zijn allemaal verliefd op TUI. Dat stralen ze ook stuk voor stuk uit! Dat speciale TUI-gevoel delen we graag met jou. Daarom bieden we je de unieke kans om kennis te maken met ons en ook verliefd te worden op TUI! Op een aantal data in september openen we onze deuren in zowel België als Nederland!

3 september 2019 in Rijswijk
4 september 2019 in Ammerzoden
10 september 2019 in Oostende
12 september 2019 in Zaventem
17 september 2019 in Enschede

Dankzij de combinatie van inspiratiesessies en speeddates op alle locaties, leer jij de TUI ‘way of life’ kennen en onze collega’s. Tijdens de inspiratiesessies maak je op een interactieve manier kennis met ons bedrijf, onze sector en onze diverse afdelingen. Tijdens de speeddates heb je een kort gesprek met een TUI-medewerker van een afdeling die je aanspreekt. Uiteraard krijg je ook de kans om vragen af te vuren die je te binnen schieten. Is er een match? Ideaal! Wie weet contacteren we jou hierna voor een specifieke functie in de organisatie! Na de kennismaking met ons bedrijf, onze collega’s en onze ‘way of life’ kun je nog verder netwerken (en misschien wat last minute vragen afvuren) tijdens een gezellige borrel.

Informatie Rijswijk

Wanneer: 3 september 2019 vanaf 9.00 uur start de dag met speeddates en inspiratiesessies met als afsluiter een netwerkborrel die start om 17 uur.
Waar: Hoofdkantoor TUI Nederland – Volmerlaan 3, 2288 GC Rijswijk.

Wat staat er op de planning? Klik op de planning om deze te vergroten.

 

Informatie Ammerzoden

Wanneer: 4 september 2019 vanaf 11.30 uur start de dag met speeddates en inspiratiesessies met als afsluiter een netwerkborrel die start om 17 uur.
Waar: TUI Nederland Ammerzoden – Bernseweg 22a, 5324 JW Ammerzoden.

Wat staat er op de planning? Klik op de planning om deze te vergroten.

Informatie Enschede

Wanneer: 17 september 2019 vanaf 10.00 uur start de dag met speeddates en inspiratiesessies met als afsluiter een netwerkborrel die start om 17 uur.
Waar: TUI Nederland Enschede – Zuiderval 120, 7543 EZ Enschede.

Wat staat er op de planning? Klik op de planning om deze te vergroten.

 

Inschrijven

Ook in België!