Curaçao Work Xperience

Werken bij TUI Curaçao

Zie jij het wel zitten om na je werk een duik te nemen in de Caribische zee? Wij hebben diverse vacatures op ons kantoor te Curaçao!

Wil jij graag voor langere tijd naar Curaçao reageer dan op de vacature Customer Services Agent Curaçao. Wil jij voor een half jaar internationale werkervaring op doen dan is het TUI Curaçao Work Xperience Program vanuit Rijswijk, Enschede, of Ammerzoden misschien wel wat voor jou.

TUI Curaçao Work Xperience Program

TUI biedt jou de mogelijkheid om internationale werkervaring op te doen bij onze Customer Services afdeling in Nederland (Rijswijk, Enschede of Ammerzoden) en Curaçao. Het “TUI Curaçao Work Xperience Program” start twee keer per jaar in maart en september. Je ontvangt een achtmaandse arbeidsovereenkomst waarbij je twee maanden in Nederland wordt getraind en dan zes maanden meewerkt op de Customer Services afdeling van TUI Curaçao. Je bent op Curaçao verantwoordelijk voor de communicatie met de Nederlandse klant via telefoon, webchat en social media.

Solliciteren

Ben je enthousiast en wil je reageren op een van deze vacatures? Laat dan jouw CV en motivatie achter via het sollicitatieformulier onderaan de vacatures.

Vacatures voor: