Cultuur

Korte lijnen en informele werksfeer. Dat vinden we bij TUI Nederland belangrijk. Open en eerlijk communiceren staan bij  ons hoog in het vaandel. Ook is er voldoende aandacht voor een goede werk-privé balans.

Think Travel. Think TUI.

Bij alles wat we doen staan onze visie en waarden centraal. Zij bepalen hoe we ons gedragen, tegenover klanten én collega´s, en hoe we gezien willen worden. Dit kan alleen wanneer wij allemaal, elke dag weer opnieuw, de visie en waarden uitdragen.

Onze visie is Think Travel. Think TUI. We willen in ieders hoofd en hart zitten, en als het ware een synoniem zijn zodra iemand aan reizen, persoonlijk advies en geweldige service denkt.

Trusted, Unique, Inspiring

Hoe zorgen we er dan voor dat mensen direct aan ons denken wanneer ze nadenken over een vakantie? Dat doen we door Trusted, Unique en Inspiring te zijn.  In alles wat we doen. Elke dag opnieuw. Wist je trouwens dat onze naam niet alleen wordt gevormd door de eerste letters van onze waarden, maar dat de letters in ons logo ook gezamenlijk een smile zijn?

TUI Spirit

Onze medewerkers hebben een hart voor reizen en toerisme en doen er alles aan belevenissen te bieden die een lach op het gezicht van onze gasten brengt. ‘Discover your smile’ is niet voor niets onze pay-off en (team)spirit. Werken bij de marktleider van de Nederlandse reisbranche en onderdeel zijn van een wereldwijde, toonaangevende organisatie zorgt ervoor dat we dit wereldwijd uitdragen.